آموزشی, معرفی

استارتاپ چیست؛ همه آنچه که برای راه اندازی یک استارتاپ باید بدانید!

استارت آپ‌ چیست؟

استارت آپ یک شرکت جوان با مدل کسب و کار است که از نوآوری حمایت می‌کند. به عنوان مثال، اگر بخواهید یک برنامه نرم‌افزاری منحصر به فرد ایجاد کنید که به یک مشکل گسترده حل نشده رسیدگی کند، یک طرح تجاری می‌سازد و بودجه کسب می‌کند. در واقع یک کارآفرین راه‌انداز فناوری به حساب می‌آیید.

شرکت‌های نوپا، بر خلاف شرکت‌های بزرگ، در فعالیت‌های خود ضعیف هستند و در همان ابتدا بر رشد سریع تمرکز می‌کنند. در این مقاله بیشتر توضیح خواهیم داد که استارتاپ چیست؟ چه چیزی یک شرکت استارت آپی را تعریف می کند؟ چگونه استارتاپ‌ها بودجه می‌گیرند؟ برای آشنایی بیشتر با مفهوم استارتاپ، تا آخر این مقاله همراه مجموعه سینرژی بمانید.

شرکت استارتاپ چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

استارت آپ یک مرحله دائمی برای هیچ کسب و کاری نیست و تنها به شرکت‌هایی در حوزه فناوری اشاره نمی‌کند. این یک مرحله اولیه از چرخه حیات کسب و کار است و تقریباً می‌تواند به هر صنعتی اشاره کند. به طور کلی، استارت‌آپ‌ها معمولاً کارکنان کمی دارند و پتانسیل رشدشان سریع است. آنها محصولاتی با جذابیت گسترده ارائه می‌دهند که یا هنوز وجود ندارند یا مشکلی را بهتر از گزینه‌های موجود حل می‌کنند. ویژگی‌های اصلی یک شرکت استارت آپی به شرح زیر است:

  • خلاقانه
  • مخرب
  • حل مسئله
  • رشد سریع
  • مقیاس پذیر

این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا شرکت‌های استارپی در کمترین زمان ممکن به نتیجه خوبی دست یابند.

تاریخچه مختصری از استارتاپ‌ها؛ شروع محبوبیت استارتاپ!

استارت‌آپ‌ها همیشه با دید مثبت نگریسته نشده‌اند. بسیاری از مردم، وقایع رکود بزرگ را عامل سرمایه‌گذاری بی‌پروا در استارتاپ‌ها می‌دانند. همین عامل منجر به قوانینی شد که روش‌های تبلیغاتی شرکت‌های غیرقانونی را برای سرمایه‌گذاران محدود می‌کرد. از آن زمان، بودجه استارت‌آپ عمدتاً از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذار خطرپذیر یا سرمایه‌گذاران دوستان و خانواده تأمین می‌شود.

محبوبیت امروزی استارت‌آپ‌ها ریشه در رونق دات کام در اواخر دهه 1990 دارد. سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهای کوچک در طول ظهور اینترنت بسیار رایج بود. به همین دلیل است که بسیاری از مردم تا به امروز استارت‌آپ‌ها را به شرکت‌های فناوری ربط می‌دهند.

بیشتر بخوانید: موفقیت در کار؛ نکاتی برای لذت بردن از شغل

حقایق راه‌اندازی هریک از استارتاپ‌ها؛ وجه تمایز استارتاپ و دیگر شرکت‌های جوان!

یک شرکت استارت آپی طراحی شده تا به سرعت رشد کند و بدون محدودیت جغرافیایی گسترش یابد. این وجه تمایز اصلی بین استارتاپ‌ها و سایر مشاغل جوان است. بیشتر هزینه‌های استارت‌آپ‌ها از درآمدشان بیشتر است. به همین دلیل است که بسیاری از آن شرکت‌ها به تامین مالی خارجی نیاز دارند.

بدون تامین مالی خارجی، هیچ راهی برای این شرکت‌ها وجود ندارد که به طور موثر محصولات یا خدمات نوآورانه خود را توسعه دهند و به بازار عرضه کنند. اغلب استارت‌آپ‌ها حول یک استراتژی خروج ساخته می‌شوند. آن‌ها با هدف نهایی فروش شرکت به یک شرکت بزرگتر طراحی شده‌اند. بسیاری از صاحبان استارت آپ کارآفرینان سریالی هستند. آن‌ها ایده اولیه یک استارت‌آپ را مطرح می‌کنند و در تلاش‌اند تا توپ را به دست بیاورند.

سپس مسئولیت‌های روزانه را به شخص دیگری واگذار می‌کنند تا بتوانند بر روی راه‌اندازی یکی از دیگر پروژه‌های استارت‌آپی خود تمرکز کنند. درباره آناتومی یک کارآفرین بیشتر بیاموزید و از سری بنیانگذاران استارت‌آپ ما دیدن کنید تا بینش، درس و توصیه‌های کارآفرینی را از خود بنیانگذاران کسب کنید.

نمونه‌هایی از استارت آپ‌ها؛ موفقیت‌های استارتاپ از طریق نرم‌افزارهای مفید!

برخی از نوآورانه‌ترین محصولات و خدماتی که امروزه استفاده می‌کنید احتمالاً نتیجه یک استارت‌آپ است. این استارتاپ موفق شده و راه خود را به بازار گسترده‌تری باز کرده است. ما در ادامه به بررسی چگونگی دست‌یابی آن‌ها به میلیون‌ها مشتری و تاثیر مثبت در جهان می‌پردازیم. همچنین چند نمونه از استارتاپ‌های موفق را برای شما لیست می‌کنیم:

فیس بوک از نمونه استارتاپ ها

فیس بوک؛ یکی از پرطرفدارترین پلتفرم‌های فضای مجازی!

فیس بوک به عنوان یک شرکت استارتاپ کوچک شروع به کار کرده است. این شرکت قصد داشت تا صرفا یک شبکه اجتماعی برای دانشجویان در محوطه دانشگاه باشد. با گذشت زمان، آن‌ها به رشد خود ادامه و پلتفرم بزرگشان را توسعه دادند. اکنون فیسبوک توسط میلیاردها نفر در سراسر جهان برای حفظ ارتباط با عزیزانشان استفاده می‌شود.

بیشتر بدانید: استعدادیابی، شناخت توانایی افراد برای رسیدن به موفقیت

Mailchimp؛ استفاده آسان از این پلتفرم بزرگ!

Mailchimp نیز به عنوان یک استارت آپ کوچک شروع به کار کرده است. این پلتفرم به یکی از بزرگترین ارائه دهندگان ایمیل در جهان تبدیل شده است. کسب‌وکارهای کوچک در همه جا به ارائه‌دهندگان ایمیل قابل اعتمادی نیاز دارند. بهترین ارائه دهندگان ایمیل دارای قابلیت‌هایی نظیر تحویل بالا، اطلاع از پیام‌ها، گم نشدن پیام‌ها در زمان حمل و نقل یا ارسال به هرزنامه مشتریان هستند. Mailchimp توانست پلتفرمی ایجاد کند تا به راحتی بتوانید از آن استفاده کنید.

Airbnb؛ اجاره خانه‌های شخصی با این پلتفرم!

صنعت مهمان‌نوازی توسط Airbnb کاملاً متحول شده است. مسافران اکنون می‌توانند به جای اقامت و رزرو هتل، خانه شخصی را اجاره کنند و از مزایای اقامت در فضای دنج و خانگی لذت ببرند. Airbnb در سراسر جهان رشد کرده است و مسافران برای اقامت و میزبانی به عنوان منبع درآمد از آن استفاده می‌کنند.

تنوع استارتاپ‌ها و پتانسیل رشد کسب و کارها به چه صورت است؟

آشنایی با نوع شرکت استارتاپی که ایجاد خواهید کرد، به شما کمک می کند تا بازار و پتانسیل رشد در دسترس خود را ایجاد کنید. شش نوع استارت آپ وجود دارد که همگی برای انواع کارآفرین بر اساس توانایی‌ها، اهداف و خواسته‌هایشان مناسب هستند. در ادامه این شش نوع استارتاپ را برای شما بیان می‌کنیم:

استارت آپ‌های سبک زندگی؛انتخاب مشاغل بر اساس علاقه‌مندی‌ها!

استارت‌آپ‌های سبک زندگی، شرکت‌هایی که حول محور علایق بنیان‌گذار است را نشان می‌دهد. این نوع کسب و کار استارت‌آپی، به بنیانگذار‌ها اجازه می‌دهد تا در فعالیت‌های مورد علاقه خود شرکت کنند و ممکن است با انجام این کار به درآمدی برسند. به عنوان مثال، یک گیتاریست پرشور، که یک فروشگاه موسیقی افتتاح می‌کند یا به تدریس دروس موسیقی می‌پردازد. این یک استارت‌آپ سبک زندگی در نظر گرفته می‌شود.

استارت آپ‌های کسب و کار کوچک به چه صورت عمل می‌کنند؟

معمولا راه‌اندازی کسب و کار کوچک ایجاد نمی‌شود. با در نظر گرفتن مقیاس‌پذیری این شرکت‌های نوپا از تمایل به راه‌اندازی کسب‌وکار کوچک متولد شده‌اند. این شرکت‌ها، سرمایه کافی برای ثبات مالی را فراهم می‌کنند، اما لزوماً رشد فوق‌العاده‌ای ندارند. فروشگاه مواد غذایی کوچک، سالن، رستوران و غیره نمونه‌ای از راه‌اندازی کسب و کار کوچک است.

استارت آپ‌های مقیاس پذیر؛ شرکت‌های رشد محور!

استارتاپ مقیاس‌پذیر یک شرکت رشد محور است که ایده یا مفهوم را می‌پذیرد. این شرکت برای رشد سریع کسب و کار جدید و رسیدن به بالاترین سود در سریع ترین زمان ممکن تلاش می‌کند. این نوع استارت‌آپ نیازمند تحقیقات کامل بازار برای شناسایی فرصت‌های آن، قابل بهره‌برداری است.

استارت آپ‌های اجتماعی

استارت آپ‌های اجتماعی، تاثیر مثبت بر دنیای اطراف!

استارت‌آپ‌های کارآفرینی اجتماعی برای ایجاد تفاوت یا تأثیر مثبت بر دنیای اطراف خود ایجاد می‌شوند. بر خلاف انواع دیگر استارت‌آپ‌ها، به صورت کارآفرینی اجتماعی برای به دست آوردن ثروت ایجاد نشده‌اند. استارتاپ‌های اجتماعی با هدف استفاده از یک ایده برای ایجاد تغییرات مثبت ایجاد شده‌اند.

استارت آپ‌های شرکت‌های بزرگ؛ نوآوری و تجسم مجدد!

رشد تجارتی بزرگ، مستلزم نوآوری و تجسم مجدد است. این عامل چگونگی و چرایی تولد استارت‌آپ‌های شرکت‌های بزرگ را توضیح می‌دهد. استارت‌آپ‌هایی که به منظور معرفی یک محصول جدید یا دستیابی به مخاطبان جدید توسعه می‌یابند، با حمایت و سرمایه‌ی کسب‌وکارهای بزرگ مواجه می‌شوند. هر کسب و کار جدیدی که توسط یک شرکت بزرگ و موجود ایجاد گردد، یک شرکت راه‌اندازی بزرگ محسوب می‌شود.

استارت آپ‌های قابل خرید به چه صورت است؟

استارت‌آپ‌های قابل خرید، شرکت‌هایی هستند که به قصد خرید در آینده ساخته می‌شوند. این استارت‌آپ‌ها به‌جای رشد یا گسترش کسب‌وکار جدید خود، با این امید ایجاد می‌شوند که در سریع‌ترین زمان ممکن خریداری شوند.

تامین مالی راه‌اندازی؛ استارتاپ توسط چه کسانی تامین مالی می‌شود؟

همانطور که گفته شد، استارت‌آپ‌ها معمولاً توسط دوستان و خانواده صاحب شرکت‌های سرمایه‌گذار خطرپذیر، تأمین مالی می‌شوند. این شرکت‌ها در دهه 1970 محبوبیت پیدا کردند. سرمایه اولیه آن‌ها را گروهی از سرمایه‌گذاران تأمین می‌کنند. و در نهایت با ادغام وجوه سرمایه‌گذاری خطرپذیر برای سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌های مختلف، ریسک را کاهش می‌دهند.

چگونگی راه‌اندازی یک استارتاپ را در مجموعه سینرژی بشناسید!

وقتی چشم‌اندازی برای استارت‌آپ خود در ذهن دارید، هرگز برای شروع ساختن شرکت و تحقق رویاهایتان زود نیست. ارزیابی مهارت‌های کارآفرینی اولین کاری‌ است که باید انجام دهید. چه تجربه‌ای در راه‌اندازی یک کسب و کار دارید و در چه صنایع یا حوزه‌هایی مهارت دارید؟ اگر نیاز دارید که ایده‌های خود را از دیگران دریافت کنید، دریافت کمک از بیرون یا جستجوی بینش از یک فرد با تجربه هرگز ایده بدی نیست.

به طور کلی، کارآفرینان موفق دارای انگیزه، انرژی، استقلال، ذهن باز و مشتاق در مورد کسب و کار و ایده‌های خود هستند. اگر مصمم به راه‌اندازی یک کسب‌وکار هستید و می‌دانید که آنچه را که برای تحقق آن لازم است دارید، زمان آن رسیده است که ایده استارت‌آپ خود را از طریق تحقیقات بازار و بازخورد تأیید و یک طرح و استراتژی کسب‌وکار ایجاد کنید.

مجموعه سینرژی با مدیریت آقای مهندس حسین قریب گرگانی برای ارائه خدماتی مشاوره‌ای آموزشی از سه روش خودشناسی، خودسازی و خودباوری استفاده می‌کند تا شما بتوانید در جهت توسعه سبک زندگی خود از آن بهره ببرید. مشاوره و جلسات کوچینگ فردی تخصص آنلاین و حضوری توسط مهندس حسین قریب در جهت اثرگذاری بهتر و بیشتر توسعه فردی برای همه سنین است. همچنین استراتژی مجموعه سینرژی، آگاه‌سازی جمعی و تولید محتوایی استاندارد در زمینه توسعه فردی و سبک زندگی است.

جهت رزرو مشاوره آنلاین و حضوری و ثبت‌نام در مدرسه و دوره‌های مجموعه سینرژی از طریق راه‌های ارتباطی زیر اقدام نمایید:

  • شماره تلفن: 09909777798
  • ارسال پیام به تلگرام 09909777798 با آی دی: @Synergyscchool
  • پیج اینستاگرام سینرژی با آدرس: school
  • و گروه تلگرامی باشگاه سینرژی با آدرس: club30

کارشناسان مجموعه سینرژی از ساعت 8 صبح تا 5 بعدازظهر پاسخگوی شما هستند.

پرسش‌های پرتکرار درباره استارتاپ

منظور شما از استارت آپ چیست؟

اصطلاح استارتاپ به شرکتی اطلاق می شود که در مراحل اولیه فعالیت خود قرار دارد. استارت‌آپ‌ها توسط یک یا چند کارآفرین تأسیس می‌شوند که می‌خواهند محصول یا خدماتی را توسعه دهند که معتقدند تقاضا برای آن وجود دارد.

استارتاپ در مقابل شرکت چه تعریفی دارد؟

اغلب، استارت آپ ها با ساختار کمتری نسبت به یک کسب و کار سنتی کار می کنند، زیرا اعضای تیم کمتری برای مدیریت وجود دارد. رهبران استارت‌آپ معمولاً زمان کمتری را صرف تنظیم ساختار تیم خود می‌کنند و در عوض بر روی چگونگی رشد کسب‌وکارشان تمرکز می‌کنند. یک شرکت بزرگ ساختار بیشتری برای کمک به مدیریت تیم بزرگ خود دارد.

هزینه راه اندازی چیست؟

هزینه های راه اندازی هزینه هایی است که در طول فرآیند ایجاد یک کسب و کار جدید انجام می شود. هزینه های قبل از افتتاح شامل یک طرح تجاری، هزینه های تحقیقاتی، هزینه های استقراض و هزینه های فناوری است. هزینه‌های پس از افتتاح شامل تبلیغات، تبلیغات و هزینه‌های کارکنان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *