آموزشی, راهنما

آموزش بیزینس کوچینگ

آموزش بیزینس کوچینگ

آموزش کوچینگ چگونه است و چرا باید مورد توجه کسب و کارها باشد؟  کوچینگ می‌تواند یک توانمندسازی روانشناختی برای عملکرد برتر باشد. ضمن اینکه می‌تواند در بحران‌ها، مسائل مهم زندگی، تصمیم‌های دشوار یا مشکلات شخصی نیز پشتیبانی حرفه‌ای باشد. در اینجا تمرکز بیشتر بر یافتن راه بازگشت، ایجاد وضوح و بازگرداندن ساختار به زندگی شماست. گاهی اوقات، کوچینگ می‌تواند یک  راه الهام‌بخش ارتباطی باشد. مدت زمان کوچینگ به نیازهای فردی، پیشرفت و موفقیت مشتری بستگی دارد. اگر در پی آموزش بیزینس کوچینگ هستید، می‌توانید برای شروع این مقاله از سایت 30nergy را مطالعه کنید.

آشنایی با کوچینگ عملکرد بیزینس‌ها

تفاوت قاطع بین کوچینگ و کوچینگ کسب و کار در زمینه‌ی حرفه‌ای نهفته است که نقش تعیین‌کننده‌ای در کوچینگ کسب و کار دارد. بنابراین بیزینس شغلی، یک کوچینگ فردی است که محتوای آن حول موضوعی می‌چرخد ​​که به دنیای کار و حرفه‌ی خود فرد مربوط می‌شود. در کوچینگ کسب و کار معمولاً اینطور است که علاوه بر مشتری و کوچ دو طرف، شخص ثالثی نیز درگیر است. این فرد می‌تواند مربی یا سرپرست مشتری باشد، اما اغلب منابع انسانی (HR) یا مدیر عامل هستند که می‌خواهند عملکردهای کارمند خود را با  کوچینگ ارتقاء دهند.

محتوای خاص گفتگو و گاهی اوقات اظهارات انتقادی مشتری همیشه محرمانه است. با مشورت مشتری (HR، CEO)، اهداف مشترک سه طرف از قبل توافق شده است. مشتری به طور منظم در مورد روش، موفقیت و روند کوچینگ کسب و کار با مشورت مشتری مطلع می‌شود. البته، مشتری با تمایل به کوچینگ نیز می‌تواند فعالانه به مربی یا بخش منابع انسانی یا خود رئیس مراجعه کند.

دلایل نیاز به کوچینگ شغلی

چرا به کوچینگ شغلی نیاز داریم؟

البته تأثیر کوچینگ به موارد فردی و مهم‌تر از همه به هدف کوچینگ بستگی دارد. اثرات کوچینگ می‌تواند به عنوان مثال از این دست موارد باشد:

  • شما فعالانه فرمان را در دست می‌گیرید و روی صندلی مسافر نمی‌نشینید.
  • شما به طور مستقل، تجربه‌ی درونی خود را کنترل می‌کنید و می‌توانید منابع احساسی خود را در موقعیت‌های مهم فعال کنید.
  • شما می‌توانید به خود قدرت دهید تا بهترین عملکرد را داشته باشید.
  • شما اهدافی را ایجاد می‌کنید که ارزش جنگیدن را دارند، با این نگاه که می‌توانید به این اهداف برسید.
  • استرس خود را کاهش می‌دهید.
  • راه حل‌های جدید و راه‌کارهای خروج از بحران را کشف کنید.
  • جهت‌گیری، معنا و هویت پیدا کنید.
  • شما روابط با اطرافیان خود را بهبود می‌بخشید و همدلی خود را افزایش می‌دهید.

بیشتر بخوانید: کوچینگ چیست؟

کوچینگ کسب و کار، چگونه عمل می‌کند؟

کوچینگ یا کوچینگ کسب و کار، یک استراتژی روانشناختی به خوبی تحقیق شده و مستند برای دستیابی به اهداف در یک زمینه‌ی خصوصی و حرفه‌ای است که مشتری معمولاً هنوز به تنهایی نتوانسته است به طور کامل به آن دست یابد. به همین دلیل است که  کوچینگ اغلب با یک مانع، مشکل مشخص یا یک چالش آغاز می‌شود.

شالوده‌ی علمی کوچینگ بسیار مهم است، زیرا در صنعت کوچینگ، متخصصان و گروه‌های خودخوانده نیز وجود دارند. روش‌های  کوچینگ اغلب از روانشناسی علمی و تحقیقات مغزی ناشی می‌شود و به خوبی مستند شده است. البته این نیز مهم است که این روش‌ها نه تنها در تئوری، بلکه در عمل روزمره نیز کارکرد داشته باشند.

زمینه‌های فعالیت در کوچینگ کسب و کار

زمینه‌های فعالیت در کوچینگ کسب و کار

در ادامه می‌خواهیم به شما یک نمای کلی از زمینه‌های احتمالی فعالیت یک کوچ کسب و کار ارائه دهیم. با این حال، به خاطر داشته باشید که محتوا و اولویت‌بندی ممکن است بسته به شرکت متفاوت باشد:

  • مشاوره تعارض
  • محتوای روانشناختی و سازمان شرکت
  • روش‌های بازسازی شناختی
  • مدیریت کیفیت
  • مداخله در بحران
  • عمل مشاوره
  • مشاوره سازمانی

این بخش‌ها در کسب و کارهای گوناگون به شکل معناداری متفاوت هستند.

بیشتر بدانید: مدیریت زمان

کوچینگ کسب و کار چه زمانی می‌تواند مفید باشد؟

شرکت‌ها یک مربی کسب‌وکار را برای حمایت از مدیران اجرایی یا اعضای تیم با پتانسیل زیاد برای دستیابی به نتایج بهتر و انجام بهینه با وظایف خود در نظر می‌گیرند. بنابراین وظیفه یک مربی کسب و کار، مشاوره دادن به مشتریان در موقعیت‌های چالش‌برانگیز و هدایت آن‌ها به سمت تصمیمات درست است.

برخی از اهداف کوچینگ کسب و کار عبارتند از: ارتقای نقاط قوت، شناخت و کاهش نقاط ضعف، افزایش بهره‌وری و ارتقای توسعه‌ی شخصی. از طریق کوچینگ، مشتریان باید پتانسیل کامل رهبری یا توسعه‌ی خود را آشکار کنند. به این ترتیب، آن‌ها می‌توانند به شکل دادن، حمل چشم‌انداز شرکت و ایجاد یک تیم قوی کمک کنند.

بنابراین، شرکت‌ها می‌توانند از کار با یک مربی کسب و کار، انتظار موارد زیر را داشته باشند:

  • برای به دست آوردن اطلاعات و بینش‌های مهم، سوالات زیادی بپرسید.
  • توصیه‌های ارزشمندی برای افزایش عملکرد تیم و ارتقای توسعه شرکت ارائه دهید.
  • ابزارهای مناسب را در اختیار کارآفرینان قرار دهید تا بتوانند پتانسیل رهبری خود را به طور کامل توسعه دهند.
  • افزایش اعتماد به نفس

بیزینس کوچینگ برای همه کسب و کارها ضروری است

بنابراین کوچینگ ربطی به کاستی‌ها یا ضعف‌ها ندارد، بلکه به توانایی‌ها و استعدادهای فردی موجود مربوط می‌شود. گاهی بیزینس‌ها در شرایط فعلی نیز  بسیار خوب هستند؛ اما می‌دانند که پتانسیل بسیار بیشتری دارند و با توجه به توانایی‌هایشان می‌توانند توانایی‌های بسیار بیشتری داشته باشند. پس برای بهتر شدن به دنبال  کوچینگ می‌گردند. در این مقاله به برسی آموزش بیزینس کوچ و دستاوردهای آن پرداختیم.

پرسش‌های متداول در زمینه‌ی آموزش بیزینس کوچینگ

کوچینگ در تجارت چیست؟

کوچینگ کسب و کار، فرآیندی است که در آن یک کوچ حرفه‌ای یک سازمان را در تعقیب اهداف کاری خود راهنمایی می‌کند. یک مربی کسب و کار ممکن است به مشتری خود در ایجاد مهارت‌های رهبری، ایجاد استراتژی‌های تجاری یا بهبود طرز فکر خود کمک کند.

قیمت دوره بیزینس کوچینگ چقدر است؟

هزینه‌ی کوچینگ  و مربی با کارشناسان عرصه‌ی تجارت در یک رده است و به تعداد جلسات مورد نیاز و گستره‌ی صنعت بستگی دارد.

دوره‌ی آموزش بیزنس کوچینگ را چگونه دریافت کنیم؟

آموزش، زیر نظر کوچ توانا از اولین شاخصه‌های موفقیت در کسب و کار است. ما در این سایت، بهترن مربی‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *